شیشه اسپایدر | نمای شیشه سکوریت لمینیت
شیشه اسپایدر | نمای شیشه سکوریت
- نمای شیشه ای
- اسپایدر چیست؟
- شیشه اسپایدر
- نمای شیشه ای اسپایدر
- کاربردهای نمای شیشه ای اسپایدر
- تمایز نمای شیشه ای اسپایدر
- طریقه نصب نمای اسپایدر
- قیمت شیشه اسپایدر
- انواع یراقآلات نمای شیشه ای اسپایدر
استفاده از شیشه در ساختمان جای در تاریخ بشر دارد. به گونه ای که بسیاری از ساختمان ها تاریخی به دلیل استفاده بجا و زیبا در طراحی و معماری خود ماندگار شده اند. امروزه استفاده از شیشه در داخل و نمای ساختمان شکی جدید و مدرن به خود گرفته است که علاوه بر مقاومت, از زیبایی بالایی برخوردار هستند.
نمای شیشه ای
نمای شیشه ای به گونه است که علاوه بر زیبایی منحصر به فردی که به ساختمان می دهد جدا کننده محیط داخل از خارج نیز می باشد. در نمای شیشه ای نور دهی داخلی ساختمان بیشتر شده که می توان برای زیبایی و… از انواع شیشه رنگی با طراحی مختلف استفاده کرد.
در نمای شیشه ای یراق آلات استفاده شده دارای طراحی خاصی هستند که علاوه بر مقاومت بسیار بالا زیبایی خاصی به نما میدهد که به دلیل عدم وجد فریم در این نما مانعی برای دید وجود ندارد.
نگهدارنده های شیشه به گونه ای هستند که مقاومت بالایی در مقابل ضربه و تکان و حتی بلایای طبیعی مانند زلزله از خود نشان می دهند. از نمونه های نمای شیشه ای می توان به نمای اسپیدر اشاره کرد.
اسپایدر چیست؟
اسپایدر نوعی نمای شیشه ای است که به وسیله ی یراق آلات مخصوص به صورت نقطه ای به سازه متصل و محکم می شوند. از نمای اسپایدر بیشتر در ساختمان های تجاری و اداری استفاده می شود. یکی از معمولترین نوع شیشه بدون فریم, شیشه اسپایدر است.
شیشه اسپایدر
معنی لغوی اسپایدر (Spider ) عنکبوت است. به دلیل اینکه شیشه اسپایدر ساختاری عنکبوتی شکل داشته و با استفاده از یراق آلات به صورت شبکه ای نصب و اجرا می شوند؛ نام شیشه اسپایدر بر روی آن گذاشته شده است. قابل ذکر است که برخی به دلیل شکل خاص یراق آلات آن که به شکل پای عنکبوت است به آن شیشه اسپایدر می گویند.
نمای شیشه ای اسپایدر
در نمای شیشه ای اسپایدر از شیشه سکوریت لمینیت و یراق آلات اسپادری استفاده می شود. در بنای های قدیمی شیشه به وسیله یک قاب یا فریم در نما استفاده می شد. امروزه با پیشرفت صنعت شیشه نمای شیشه ای بدون فریم و به وسیله یراق آلات اسپایدر در یک محور در نما مورد استفاده قرار می گیرند. در نمای شیشه ای اسپایدر می توان از شیشه سکوریت 10 میل استفاده کرد؛ اما استفاده از شیشه لمینیت ایمن تر و اصولی تر است.
کاربردهای نمای شیشه ای اسپایدر
کاربرد اصلی نمای اسپایدر در ساختمان های تجاری و اداری بوده و در صفحه شیشه هیچ گونه سازه عمودی و افقی مشاهده نمی شود ، موردی که در نماهای کرتین وال لامل بعنوان یک ضعف مطرح می گردد. بطور کلی نمای اسپایدر دارای سیستم متنوع ساختار سازه ای از سیستم سازه های فلزی ، کابلی و شیشه ای می باشد که با توجه به کاربری ساختمان ، بارگذاری و هزینه از آنها استفاده می شود. استفاده از هرنوع ساختار شیشه در این نما بلامانع بوده که با توجه به شرایط محیطی و کاربری نما تعیین می گردد.
وقتی میخواهید دهنههای بزرگ مغازه و یا فروشگاه خود را بهوسیله سازههای شیشه ای با ابعاد بزرگ پوشش دهید و در آن سازهی آهنی و آهنکشی نداشته باشید مطمئناً بهترین گزینه نمای شیشه اسپایدر است.
تمایز نمای شیشه ای اسپایدر
عدم استفاده از فریم و قاب در نما
جلوه بصری چه از داخل و چه از بیرون در ساختمان
استفاده از شیشه های سکوریت لمینیت
استفاده از یراق آلات مقاوم در برابر زنگ زدگی و ضربه
طریقه نصب نمای اسپایدر
یکی از پیچیده ترین موارد در نصب و اجرای ساختمان اجرای نمای اسپایدر شیشه ای می باشد, که نیاز به محاصبه دقیق دارد. اختلاف محاسبه میلیمتری به دلیل ساختار شبکهای به کیفیت کار آسیب جدی میزند. اندازهگیری قبل از شروع و تولید شیشه اسپایدر نیز نقش به سزایی در بهتر شدن کیفیت پروژه دارد.
- بعد از آماده شدن محیط و اجرا سنگ کاری, لوله های استیل با ضخامت بالا با بست های مخصوص به سقف و کف متصل می شوند.
- در مرحله بعد بست های اسپایدری که به صورت محور های X , Y هستند به وسیله جوش آرگون به لوله ها متصل می شوند.
- در این مرحله اندازه دقیق شیشه ها محاسبه می شود. شیشه های محاسبه شده برای ساخت در کارخانه ارسال می شوند.
- بین شیشه های نصب شده عموما فاصله ای 1 الی 1.5 سانتی متری محاسبه می شود که به وسیله چسبهای سیلیکون بیرنگ به صورت دقیق پر و عایق می شود. دلیل وجود این فاصله عدم برخورد شیشه ها و شکست آن ها در صورت افت و نشست ساختمان است.
به دلیل اهمیت کیفیت و امنیت شیشه های سکوریت نصب شده و فضا سازی اسپایدر لزوم بهرهگیری از یک تیک مجرب و تکنسینهای حرفه ای و با تجربه بسیار حائز اهمیت می باشد. کمترین ضریب خطا ویا سهل انگاری در زمان نصب یراق آلات اسپایدر ویا شیشه ها ممکن است ضررهای جبران ناپذیری را در بر داشته باشد.
قیمت نمای شیشه اسپایدر
قیمت نمای اسپایدری تابع فاکتور های گوناگونی می باشد. این نما با توجه به شکل و ساختار نمای ساختمان ایتدا طراحی و سپس آنالیز می شود و بسته به پروژه قیمت متفاوتی دارد.
قیمت نمای اسپایدر یا قیمت اسپایدر کاملاً تابع میزان مصرف پروفیلهای آلومینیومی، شکل و ساختار پروفیلها، نوع سیستم به کار رفته ای چون فریم لس، یوچنل و نوع شیشه بکار رفته در نما میباشد.
شیشه مورد استفاده در این نما معمولا شیشه سکوریت 10 می باشد که قیمتی مشخص دارد. اگر شیشه انتخابی شما لمینیت باشد هزینه های شما نیز افزایش می یابد.
انواع متفاوت یراقآلات مورد استفاده در نمای اسپایدر بسته به نوع استیل این یراقها بر قیمت اسپایدر و هزینه نهایی نمای اسپایدر شما متغیر است.
برای دریافت مشاوره و ارسال کارشناس می توانید با شماره های شرکت تماس حاصل فرمایید.
انواع یراقآلات نمای شیشه ای اسپایدر
در اجرای نمای اسپایدر شیشه ای از یراق آلات گوناگونی استفاده می شود که می توان به موارد زیر اشاره کرد :
- پایه اسپایدری تک شاخ
- پایه اسپایدری دو شاخ
- پایه اسپایدری چهار شاخ
- کانکتور
- رتیل
- فین گلس I
- فین گلس II
- و…
شیشه کالا
شیشه کالا نماینده زسیمی کارخانجات آذرجام با بیش از 10 سال سابقه کار در کنار بهترین برند های جهانی جای دارد و توسط کارشناسان خبره در عرصه شیشه سکوریت و معماری همواره راه را برای مشتریان و همکاران گرامی هموار می نماید.
شیشه کالا از بهترین نوع شیشه و یراق آلات مناسب پروژه کاری شما استفاده می کند. تمامی اجناس مصرفی در نمای شیشه ای، توسط شرکت تولید و یا به صورت مستقیم وارد می گردد و از این رو شما بدون واسطه با تولیدکننده و وارد کننده مواد اولیه همکاری می کنید.
ما اینجاییم تا بهترین های صنعت شیشه و ساختمان را برای شما فراهم آوریم.
—————اعتماد شما سرمایه ماست—————
نظرات